Okulumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında Kadına Karşı Şiddetle mücadele kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Emine Fırat ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünden Psikolog Gülçin AĞAR velilerimize şiddetle ilgili farkındanlık eğitimi düzenledi.Emeklerinden dolayı Psikolog Gülçin AĞAR'a teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı  kutlamaları okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Program sonunda konuşan Okul Müdür Yardımcısı Mahmut KAPLAN emeklerinden dolayı öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve  programa katılan velilerimize teşekkür etti.

Ekm

Malatya Trafik Şube Müdürlüğü ekibinin okulumuzda yaptığı "Trafik Kurallarını Öğreniyorum etkinliği" faaliyetleri için teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Okulumuzda İlköğretim Haftası büyük bir çoşkuyla kutlandı.Katılım gösteren başta öğrenci ve öğretmenlerimize,değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan "Melekbaba Gençlik Merkezi" ziyaret edildi.Gerçekleştirilen bir çok etkinliğe  öğrencilerimiz katılma fırsatı buldular.Karnelerini alan öğrencilerimizin çok eğlendiği bir etkinlik oldu.Bu etkinliği düzenlenmesinde bizden yardımlarını esirgemeyen GSB Gençlik Lideri Sayın Cumali Ertan'a, öğretmenimiz Yeşim UZUN'a , etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bizleri misafir eden Melekbaba Gençlik Merkezi personeline çok teşekkür ederiz.

Ock

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında mahalle sakinlerimizden Ramazan KAYA okulumuzu ziyaret ederek  öğrencilerimize  "Dürüstlük" değerleri hakkında bilgiler verdi.Dürüstlüğün hayatımızdaki yeri ve önemini öğrencilerimize anlattı.Ayrıca "Dürüstlük" panomuz da okulumuz panosunda sergilendi. Sayın Ramazan KAYA'ya okulumuzu ziyaretinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında Din Eğitimi Uzmanı Sayın Mehmet TÜRKER, okulumuzu ziyaret ederek  öğrencilerimize  "Sorumluluk" değerleri hakkında bilgiler verdi.Ayrıca sorumluluğun hayatımızdaki yeri ve önemini anlattı.Sayın Mehmet TÜRKER'a okulumuzu ziyaretinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü öğrencileri mahallemizde bulunan yardıma muhtaç bir ailemize yardımda bulundu.Bu soğuk kış günlerinde ısınma ihtiyacı olan ailemize odun ve kömür alarak kulüp öğrencilerimize yardımlaşma değerini kazandırıldı. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Erhan ÖZTÜRK, İsmail CAN, Derya AKPINAR öğretmenlerimize  ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında mahallemizde bulunan 100 yaşındaki Zekiye Nineyi evinde ziyareti etti. Zekiye nine, öğrencilerimize çeşitli nasihatlarda bulundu.Zekiye nineye sağlıklı ömürler diler; bu anlamlı etkinliği düzenleyen Yeşim UZUN'a ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Muhittin Özmumcu İlkokulu olarak benimsediğimiz "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında her ay çeşitli etkinlikler ve çalışmaları yapıyoruz.Aralık ayında; "SAYGI ve SEVGİ" değeri kapsamında afiş ve pano çalışması yapıldı. Öğrencilerimizle beraber, renkli kağıtlara saygı ve sevginin önemini vurgulayan resimler yapılarak okul panosunda sergilendi.Emeği geçen öğretmenimiz Özgül Şahin'e ve 1-C sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla  "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan "Diyanet Gençlik Merkezi" ziyaret edildi."Sorumluluk" değeri hakkında gerçekleşen sunuma öğrencilerimiz de katıldı.Ayrıca projeler konusunda kendileriyle birlikte ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Zİyaretimiz esnasında Diyanet Gençlik Merkezi'nin yürüttüğü "İlmek ilmek kardeşlik örüyoruz" projesine öğrencilerimiz de katkı sağladılar.Bu ziyareti düzenleyen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ,etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bizleri misafir eden Diyanet Gençlik Merkezine teşekkür ederiz.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, ilimizde bulunan UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Aslantepe Höyüğü'nü ziyaret etti.Gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.