Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bizleri yanlız bırakmayıp kutlama programımıza katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden sonra Cevat Çobanlı Ortaokulunda hizmet vermektedir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılında başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Muhittin Özmumcu İlkokulu olarak 15 Temmuz okul gazetemiz yayımlandı.Emeklerinden dolayı 3/A sınıfı öğretmenimiz Abdullah ÇAPAR'a ve katkı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.Gazetemizin düzenlenmesinde büyük katkı sunan Ramazan ZEREN öğretmenimize ayrıca teşekkür ederiz.

Eyl

Velilerimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde öğrencilerinin durumları ile ilgili olarak öğretmenlerimizle görüşebilirler.

KAMU HİZMET STANDARTLARI