Mrt

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yazar öğrenci buluşması gerçekleştirilmiştir.Eğitimci yazar Bülent KOCAKAYA okulumuz öğrencileri ile konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşinin ardından imza günü etkinliği düzenlendi.Yazarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarımız 21/02/2024 tarihinde saat 13:30'da tüm öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi verdiler.Doktorlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenimiz Sultan DEMİR öğrencilerimiz ile birlikte Vatanseverlik ve Dayanışma temalarımız dahilinde Milli Mücadelenin Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde başlatılması ve dayanışmanın önemi vurgulamak için Malatya İl Halk Kütüphanesinin sinema salonunda animasyon filmi izleme etkinliği yapılmıştır.Bizlere yardımcı olan Malatya İl Halk Kütüphanesi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Eğitimi Projesi Öğretmenimiz Sultan DEMİR tarafından Kitap Okumanın Önemi Etkinliği için öğrencilerimiz ile Malatya İl Halk Kütüphanesi gezisi düzenlendi.Gezide öğrencilerimiz ile temamıza uygun kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.İl Halk kütüphanesinde bizlere yardımcı olan görevli arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Malatya İl Halk Kütüphanesi bünyesinde kurulan Bilim Laboratuvarında Değerler kulübü öğretmenimiz Sultan DEMİR başkanlığında öğrencilerimiz için Çevre ve İklim Değişikliği temalı deneyler yapıldı.Görevli Özge GÜLTEKİN hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenimiz Sultan DEMİR'in yürütücülüğünde Değerler Eğitimi Sabır temasında Diyanet işleri görevlileri Fatma ve Sümeyye hocalarımız tarafından Peygamberimizin sabır konusundaki örnek davranışları hakkında hikaye anlatımı ve öğrencilerimize sabırla bileklik örme etkinliği yaptırıldı.Katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Sıfır Atık Projesi kapsamında 03/01/2024 tarihinde öğrencilerimize Battalgazi Belediyesi tarafindan Sıfık Atık Eğitimi düzenlenmiştir.Emeklerinden dolayı belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda 11.01.2024 tarihinde yazar-öğrenci buluşmaları gerçekleştirildi.Çocuk Kitapları Yazarı ve aynı zamanda Okul Müdürümüz olan Şükrü UYAR okulumuz anasınıfı öğrencileri ile bir araya geldi. Güzel ve keyifli bir söyleşinin ardından yazarımız kendi masal ve hikaye kitaplarını imzalayarak öğrencilerimize hediye etti.Yazarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Değerler Eğitimi Kulüp Öğrencilerimiz, öğretmenimiz Sultan DEMİR ile birlikte Toplumsal Sorumluluk Temalı Etkinlik olarak AFAD 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER'i ziyaret ettiler.112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Metin UNUTKAN'a, AFAD ve GAMER ekiplerine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile okulumuzda anma ve kutlama programı düzenlendi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarında bu şanlı günün anlam ve önemini belirtilen konuşmalar yapıldı,şiirler okundu.15 Temmuz askeri darbe girişiminin bastırılmasında canlarını feda eden şehitlerimiz anıldı.Emeği geçen öğretmenimiz Abdullah ÇAPAR ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz."

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim öğretim yılında Kadına Karşı Şiddetle mücadele kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Emine Fırat ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünden Psikolog Gülçin AĞAR velilerimize şiddetle ilgili farkındanlık eğitimi düzenledi.Emeklerinden dolayı Psikolog Gülçin AĞAR'a teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı  kutlamaları okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Program sonunda konuşan Okul Müdür Yardımcısı Mahmut KAPLAN emeklerinden dolayı öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve  programa katılan velilerimize teşekkür etti.

Ekm

Malatya Trafik Şube Müdürlüğü ekibinin okulumuzda yaptığı "Trafik Kurallarını Öğreniyorum etkinliği" faaliyetleri için teşekkür ederiz.