Ara

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında her ay çeşitli etkinlikler ve çalışmaları yapmaktayız.Bu ay  da Necip Fazıl Kısakürek Camisi'ne bir gezi düzenledik.Öğrencilerimiz bu gezi ile camilerimizi daha da yakından tanıma fırsatı buldu.Ayrıca öğrencilerimize bir takım temel dini bilgiler anlatıldı.Bu gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında Adıyaman Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Mustafa ÇALDAK, okulumuzu ziyaret ederek  öğrencilerimize  değerlerimizden Yunus EMRE'yi anlattı.Ayrıca değerlerimizin hayatımızdaki yeri ve mesleğimizdeki etkileri hakkında bilgiler verdi.Öğretim Üyesi Mustafa ÇALDAK'a okulumuzu ziyaretinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

İnsan hakları bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla, 10 Aralık tarihini "Dünya İnsan Hakları Günü" olarak kutlamaktayız.İnsan hak ve hürriyetlerinin önemini anlatmak için 10 Aralık ile başlayan hafta ülkemizde ve tüm dünyada "İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası" olarak çeşitli etkinliklerle kutlanır.Bu vesileyle  okulumuzda da bir etkinlik düzenlendi.Etkinliği düzenleyen Sınıf Öğretmenimiz Haydar YILDIRIM'a ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Muhittin Özmumcu İlkokulu olarak benimsediğimiz "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında her ay çeşitli etkinlikler ve çalışmaları yapmaktayız.Bu ay  İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne bir gezi düzenledik.Öğrencilerimiz bu gezi ile  üniversitemizi ve diş hekimliği fakültemizi yakından tanıma fırsatı buldu. Diş Hekimi Doç.Dr.Pınar DEMİR ağız ve diş sağlığı ile ilgili öğrencilerimize bir eğitim verdi.Ayrıca öğrencilerimizin genel diş muayeneleri de yapıldı.Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a, Diş Hekimi Doç.Dr.Pınar DEMİR'e  ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Muhittin Özmumcu İlkokulu olarak benimsediğimiz "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında her ay çeşitli etkinlikler ve çalışmaları yapmaktayız.Bu ay  İnönü Üniversitesi'ne bir gezi düzenledik.Öğrencilerimiz bu gezi ile  üniversitemizi yakından tanıma fırsatı buldu.Ayrıca İnönü Üniversitesi kütüphanesini de gezerek kitap okudular.Bu gezimizin düzenlenmesinde emeği geçen üniversitesi kütüphane şube müdürümüze, velimiz Mehmet Kuyucu'ya , öğretmenimiz Yeşim Uzun'a ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulların, sadece akademik açıdan başarılı bireylerin yetiştirildiği kurumlar olarak düşünülemeyeceği, temel insani değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmenin de okulların misyonları arasında olduğunu düşünerek Muhittin Özmumcu İlkokulu olarak benimsediğimiz "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında her ay çeşitli etkinlikler ve çalışmaları yapıyoruz.Kasım ayında; "ÖZDENETİM" değeri kapsamında afiş ve pano çalışması yapıldı. Öğrencilerimizle beraber, renkli kağıtlara özdenetimin önemini vurgulayan resimler yapılarak okul panosunda sergilendi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Yazar-Okuyucu Buluşması" etkinliğinde Erhan ÖZTÜRK ve İsmail CAN öğretmenlerimiz "İYİLİK BULAŞICIDIR" adlı kitabı öğrencileriyle birlikte okudular.Öğretmenlerimiz kitabın yazarı Ramazan ALADAŞ ı okulumuza davet ederek öğrencilerle yazarı buluşturdular.Okul müdürümüz M.Gül Özbey ÇAKIR'da değerlerimize değer katan bu güzide eserin yazarı Ramazan ALADAŞ' ı tebrik etti.Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve okulumuza ziyaretinden dolayı Yazar Ramazan ALATAŞ'a teşekkür ederiz...

Okulumuz anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan ve sunulan "Yaşlıya Saygı ,Engellilere Saygı" konulu drama gösterisine proje ekibi olarak katıldık.Anasınıfı Öğretmeni Fatma Korkmaz'ın rehberliğinde hazırlanan drama etkinliğinde öğrencilerimiz oldukça keyif aldı.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik farklı dallarda sportif etkinlikler düzendi.Öğrencilerimizin çok eğlendiği bu etkinlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla  "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan "Diyanet Gençlik Merkezi" ziyaret edildi.Projeler konusunda kendileriyle birlikte ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Bu ziyareti düzenleyen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ,etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bizleri misafir eden Diyanet Gençlik Merkezi personellerine teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla  "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan hafızlara belgeleri verildi. Eyüp Sultan Camiisinde yapılan törene okulumuz proje ekibi de davet edildi.Hafızlık belgesi amaya hak kazanan hafızlarımızı da tebrik ederiz.Ayrıca ziyareti düzenleyen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ,etkinliğe katılan öğrencilerimize ve bizleri davet eden Diyanet İl Müftülüğü personellerine teşekkür ederiz.

Çevre bilincinin oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bir program düzenlendi.Düzenlenen 'Sıfır Atık ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitim' programında öğrencilere sıfır atığın önemini anlatıldı.Etkinliğin düzenleyen Battalgazi Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla  "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan "Diyanet Gençlik Merkezini" ziyaret edildi.Ziyareti düzenleyen öğretmenimiz Yeşim UZUN'a ,etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve bizleri misafir eden Diyanet Gençlik Merkezi personellerine teşekkür ederiz.