Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla  "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında ilimizde bulunan hayvanat bahçesine bir gezi düzenlendi.Dünyanın farklı yerlerinden gelen hayvanların yaşam alanlarını gözlemleyip, hayvanlar hakkında bilgi edindiler. Gezinin amacı; sosyal iletişim, sorumluluk, kendine güven,grupla hareket edebilme bilincini kazanma,doğa ve çevre güzelliklerini tanımaktı. Gezi esnasında hayvanların türleri, yaşadıkları yerler, beslenmeleri ve fiziksel özellikleri ile ilgili bilgi sahibi oldular.Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirmenin yanında, sınıf içerisinde öğrendiği bilgileri dışarıdaki ortamda somut olarak görme fırsatı buldular.Etkinliği düzenleyen öğretmenimize ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı . Tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin  hazırlamış olduğu birbirinden anlamlı şiir ve gösterilerle program devam etti.Programımızın sonunda Cumhuriyetimizin 99. yılına özel hazırlanan şarkılar tüm öğrencilerimiz tarafından seslendirildi.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Bu güzel günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım;Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında bacağı kırılan öğrenci velilerimizden Goncagül Hanımı, evinde ziyaret ettiler.Velimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar; bu anlamlı etkinliği düzenleyen öğretmenimize ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Çevreme Duyarlıyım ; Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle çevre temizliği etkinliği yapıldı.Etkinliği düzenleyen öğretmenimize ve etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul kütüphanemizi öğrenciler tarafından aktif olarak kullanılan mekânlar hâline getirdik.Öğrencilerimizin öğretmenleriyle birlikte haftada bir gün,bir ders saati okul kütüphanesinde ders yapmalarını sağladık.

Mrt

OKULUMUZUN YENİ LOGOSUNUN PATENTİNİ ALDIK.TÜM ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.